Amigurumi·Haken

Chocolate love voor de juffen!

Ik had al een hele tijd in gedachten om de omhaakte potjes voor de juffen te maken als bedanking op het einde van het schooljaar.

Toen ik ineens het besef kreeg dat ook het dansjaar ten einde liep, brak het zweet me lichtjes uit. Nóg 2 extra potjes. Ik ben er ook veel te laat mee begonnen. 🙄

Maar het is toch net op tijd gelukt met dank aan de 2 extra thuisdagen wegens een buikgriepje en een weekje vakantie net voor de zomervakantie startte (laatste keer dat we daar van konden profiteren want in september start mijn dochter in het 1ste leerjaar).

dav

 

Ik al mijn haakgerief mee op vakantie in het gedacht om daar alles af te werken. De deksels waren al op voorhand gehaakt. Vergeet ik toch wel mijn vulling niet zeker! Niks afwerken, mooi voor thuis.

 

Ik vulde de potjes met smeltchocolade en mini-marshmellows, ik weet het, misschien iets te winters getint maar ik hoop dat het toch in de smaak viel.

 

Dus deze 2 waren voor de dansjuffen.

dav

En de 4 potjes op de foto bovenaan waren voor de juffen op school (3 voor de 1ste kleuterklas en eentje voor de 3de kleuterklas). Het waren dit jaar dan ook wel topjuffen die het zeker verdienden.

Voor de juf van elke klas hadden we ook nog een vriendenboek samengesteld. Dit idee heb ik eens gekregen van een andere mama en ben ik mee gestart in het 1ste kleuterklas bij mijn dochter en sindsdien heb ik dat al elk jaar gegeven. Elk kind krijgt een eigen pagina in het boek waar ze dan vragen over het schooljaar en de juf kunnen invullen. Ik vind het een tof en persoonlijk cadeau en hoop dat de juffen dit ook vinden. http://www.vriendenboeken.nl. Supermakkelijk (als de ouders wat meewerken 🤭) en heel snelle en goede service (ze merken foutjes op en melden die voor het boek vertrekt zodat je het nog kan aanpassen).

Ik vind het een heel leuk gevoel om zelfgemaakte cadeautjes te geven en het zullen zeker niet de laatste zijn als ze geapprecieerd worden. 😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s