Dit zijn wij

cropped-img_20180217_230543.jpgWelkom op onze blog!

Wij zijn Bruno en Ilse, samen met onze kinderen Elena en Ewout, 2 honden, 1 kat en verschillende hagedissen en schildpadden hebben wij een nogal levendig huishouden.

Ik ben oorspronkelijk gestart met het idee van een blog omdat ik mijn haakprojecten wil delen zodat ik er misschien anderen blij mee kan maken. Na het kiezen van een naam en logo, besloot mijn man om de ‘rock’ in mijn blog te geven.

In augustus 2017 ben ik geopereerd in mijn enkel en zag op tegen een revalidatie van 4 tot 6 maand waarin ik in de eerste 2 maanden bijna niks ging kunnen doen. Dus ik was blij dat 1 van mijn beste vriendinnen, Annick van http://www.ourworldheritage.be/, haar hobby aan mij wou leren, haken. Ik was in het gedacht van mij er toch een tijdje mee te kunnen bezig houden. Maar het was beter dan verwacht, ik doe het héél graag en vind het super om nieuwe projecten op te zoeken (en ik heb er altijd genoeg op voorhand staan) en die dan uit te werken. En ik heb er nog niet direct zin in om er mee te stoppen.

5 maanden later en ik heb al verschillende afgewerkte, heel uiteenlopende projecten, waar ik toch wel trots op ben en met jullie wil delen.

Bruno heeft altijd al veel interesse gehad in muziek, we zijn samen al naar veel festivals en optredens geweest, maar hij kan het beter uitleggen op vlak van muziek ontleden. Dus hij zal dat deel voor zijn rekening nemen.

Dus… voel je vrij om commentaar of voorstellen te geven, te delen en te liken!

Enjoy!